EMPRESA

 

Història de la empresa

Febrer de 1979, comença l'activitat com a empresa de la mà del matrimoni Verdaguer - Monje amb un petit taller situat a Torroella de Montgrí dedicat a la reparació i servei d'embarcacions esportives. Al 1982 es va efectuar una petita ampliació per a l'exposició i venta d'embarcacions i accessoris.

Amb el pas del temps es van incorporant tècnics de servei. Al 1983 s'incorpora la informàtica i noves tecnologies, avui en dia presents en la majoria d'embarcacions i en tots els motors de última generació, pel que avui ens situem a l'avantguarda dels nous reptes i avenços tecnològics de les nostres marques representades VOLVO PENTA i YAMAHA.

Durant mes de 35 anys d'experiència els nostres tècnics han assistit a innumerables cursos de formació de les marques representades per estar en primera línia i donar un servei d'alta qualitat, cosa que sens dubte hem aconseguit, inclòs poden assessorar altres professionals.

Avui disposem d'unes modernes instal·lacions, amb aparcament per a clients, de 3900m2 destinats a la venta, hivernatge - pupilatge i a taller de reparació, per seguir donant un servei d'alta qualitat als nostres clients, amb el ferm compromís de seguir avançant entre els millors.

 

Instalacions

 

A la botiga trobarà una àmplia selecció d'articles i complements per a la seva embarcació.

 

Un modern sistema d'emmagatzemen permet que disposi de la seva embarcació en un menor temps.

 

 

Empresa - Situació - Serveis - Ocasió - Ofertes - Contacte - Notícies - Meteorologia

NAUTI RECORD S.L.| C/DE LA INDÚSTRIA 47 | C.P:17257 TORROELLA DE MONTGRÍ | TELF: 972 75 93 54| EMAIL: info@nautirecord.com

Copyright ® Nauti Record S.L.